Home NL FR EN
Mindfulness Print deze pagina
 
Elke dag opnieuw ondervind ik hoe Mindfulness mijn leven gunstig be´nvloedt.
Ik vraag dan ook niet liever dan dat iedereen op deze wereld kan meegenieten van de voordelen van het volgen van een Mindfulnesstraining en het "mindful zijn".

Toch ben ik me bewust van de waarschuwing van Dr. Jon Kabat-Zinn dat het niet de zoveelste techniek kan zijn om te ontspannen, te vluchten uit je dagelijkse leven of productiever te zijn.

Mindfulness is een manier van leven, het is een manier van zijn. Je bent er helemaal van doordrongen, in hart en nieren. Je straalt het uit. De verandering gaat diep, en je staat er dus best echt open voor om dit te proeven, te ervaren, toe te laten en te integreren in wie je bent.

Dit kan ik persoonlijk bevestigen, en met mij, de vele deelnemers aan de trainingen. Het is niet altijd de gemakkelijkste weg, maar wel een boeiende, die ik voor geen geld ter wereld zou willen missen. Een weg naar "genieten van het leven waar je ook bent (dus thuis of op 't werk ...) en wat je ook aan het doen bent", met respect voor waarden en mens-zijn. Wat mij betreft is dit een mooie bijdrage aan maatschappelijk verantwoord leven.

Ik wens jou een boeiende ontdekkingstocht.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits