Home NL FR EN
Stoelmassage Print deze pagina
Soelaas in een mum van tijd
Heb je niet veel tijd maar wil je toch even ontspannen?

Kies dan voor een stoelmassage. Deze duurt slechts 15 minuten, en toch voel je je daarna ontspannen en vitaal, klaar om er opnieuw tegenaan te gaan. Het is wetenschappelijk bewezen dat de concentratie en alertheid van personen die regelmatig deze stoelmassage ontvangen met 50% toeneemt. Andere testen hebben aangetoond dat deze massage een positieve invloed heeft op het humeur en de fysieke conditie. Daarnaast stimuleert deze massage de bloedsomloop en vermindert zij spanning en stijfheid van spieren.

Deze massage vindt haar oorsprong in de traditionele Japanse acupressuur. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen - plekken in je lichaam die het meest te lijden hebben van stress of een verkeerde houding - worden gemasseerd terwijl je op een ergonomische stoel zit. Een stoel die enkel al door de manier waarop je erop zit, uitnodigt tot ontspanning.

Als bedrijf kan je dit aanbieden als incentive voor je personeel of voor klanten, of je kan het integreren in je welzijnsprogramma. Je hoeft je trouwens niet te verplaatsen. Deze massage gebeurt "op locatie".

Als privť-persoon, kan je er familie, vrienden en collega's mee verrassen.

Voor ideeŽn of een offerte, contacteer Essens.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits