Home NL FR EN
Kruidenstempelmassage Print deze pagina
Kruidenstempelmassage, bron van vitaliteit
Ontdek de gebalde kracht van de natuur ...
Laat vitale energie door je lichaam stromen ...
Geniet van de heerlijke geuren en weldoende warmte van een kruidenstempelmassage ....

De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete builtjes gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. De kruiden komen uit Europa omdat deze voor ons een diepere werking hebben dan Thaise kruiden. Immers, wat goed voor je is, groeit eigenlijk vlak bij jou. Dankzij de zeer nauwkeurig uitgezochte verhouding van de kruidenmix en de warmte worden de werkstoffen van de kruiden beter opgenomen door onze huid. Ook onze neusslijmvliezen en onze longen zijn zeer gevoelig voor de etherische invloeden en de geur van kruiden.

Eigenlijk is het een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen. Een wegwijzer naar innerlijke balans.


Wat kan je verwachten en waarom.

• Wat met de juiste temperatuur, in de juiste vloeibaarheid en de juiste druk in de huid wordt ingemasseerd, gaat héél diep in het onderliggende weefsel en zelfs tot in de organen. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt dan ook de stofwisseling met 15 %.

• De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindproducten van de stofwisseling die met deze warmte sneller worden afgevoerd.

• Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

• De schrubbende massage van uw huid maakt u gevoelig voor welzijn en verlevendigt en ontspant uw geest. Een plant heeft immers ook een innerlijke kant. En de werking van die innerlijke kant van een plant is erg krachtig en versterkt de werking van de inhoudstoffen. Het is als het ware een samengaan van lichaam (inhoudstoffen) en geest (innerlijke kant).

• Kruiden stimuleren energetische processen of maken deze vrij. Alles bestaat immers uit energie, van hoge tot lagere frequenties van licht. Het zichtbare licht ervaren wij met ons ruiken, proeven, horen, zien en voelen. Naarmate wij dichter bij de natuur leven, kunnen wij met onze fijnstoffelijke zintuigen meer van deze frequenties van licht waarnemen. Door ons voelen te verfijnen, gaan wij meer waarnemen en begrijpen.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits