|
|
|
|
Koken: Zeewieren, onbekend en onbemind. |
|
|
|
Lessenreeks o.l.v. Geertrui Van Liedekerke
Datum: Vrijdag, 21 april 2006, van 19.45 tot 22.00
Plaats: bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal: Nederlands
Bijdrage: 24 €
Zeewieren, de gouden groenten uit het zilte nat, behoren tot de meest voedzame producten ter wereld als grote mineraalleverancier, rijk aan bepaalde vitamines.
In de macrobiotische keuken zijn ze dan ook belangrijk in de dagelijkse voeding.
Tijdens deze les ontdekken we dat zeewier, toegevoegd aan soep, bonen, groenten en andere gerechten een waardevolle delicatesse wordt.
Aan de hand van demonstraties maken we kennis met de verschillende ( verse) zeewieren, zoals kombu, wakame, nori, dulse en arame.
Meebrengen Schrijfgerief (syllabus krijg je ter plaatse)
Inschrijvingsmodaliteiten Gelieve tijdig in te schrijven. Contante betaling ter plaatse.
|
|
|
|
|