Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Secret meetings ! (n.a.v. Film: "The Secret")
Lessenreeks o.l.v. Greet Luypaert
VOLZET

Datum:  zes woensdagavonden, van 19.30 tot 22.00: 10 & 24 januari, 7 & 14 februari, 7 & 21 maart 2007, van 19.30 tot 22.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  125 €

Wil je dieper op deze materie ingaan en dit geheim daadwerkelijk in je leven integreren?

Weet dan dat je er niet alleen voor staat.
Neem deel aan de zes “secret meetings”. Naast een goeie begeleiding, krijg je er steun van medereizigers.

En de winter is een ideale periode om tijd te nemen voor jezelf om naar binnen te gaan, om te kijken welke dingen je anders wil in jouw leven, om te ondervinden hoe je onaangename aspecten kan veranderen in je leven, hoe je kan aantrekken wat je graag wil, hoe jij je dromen zelf kan realiseren. Kortom, hoe je vol vertrouwen zelf de verantwoordelijkheid kan nemen voor jouw levensreis.

Wat kan je verwachten?
De avonden worden gevuld met theorie en praktijk, telkens omtrent een bepaald thema. En de weken tussenin krijg je specifieke taken mee, die je thuis kan toepassen. Zie het niet als huiswerk, het is eigenlijk echt wel 'fun' om ermee aan de slag te gaan. Hierbij een lijst met de behandelde onderwerpen:

- Voorstelling The Secret + bespreking + afstemming op groep en homework
- Het universum (b)en jij: Theorie over de connectie tussen jou en het universum, de functie van het brein, ego-ziel, …
- Van klein tot groot, van energie tot materie: alles telt!
- Lichaam afstemming op het universum door levensstijl en oefeningen.
- Angst? Beperkende Overtuigingen? Let go!
- 12 stappen creatieproces
- De wind in de rug met Feng Shui.
- Ver-gif-fenis, dankbaarheid, leven in eerlijkheid,… Visualisatie en andere ondersteunende technieken voor het creatieproces.


P.S. Doe je dit liever samen met mensen die je kent? Stel dan je eigen groep samen van minimum 8 personen. Dan bespreken we samen wanneer dit voor jullie best past.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, gemakkelijke kledij

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 35,00 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt enkel teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.
Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Je kan natuurlijk ook zelf voor vervanging zorgen. Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits