Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Stephan Maegh
Stephan Maegh is 29 jaar. Van kindsbeen af groeide hij op met vragen als: wie ben ik, wat doe ik hier, waar ben ik mee bezig. Deze vragen lopen als een rode draad door zijn leven. Net als de sport. Gedurende jaren beoefende hij atletiek (400-800-1500m) en droomde hij ervan om topsporter te worden. Hij had alle nodige kenmerken hiervoor in huis. En toch, telkens hij serieus trainde, kreeg hij een kwetsuur. Ondertussen volgde hij opleiding shiatsu en stoelmassage. En toen ontmoette hij Anette Müller. Zij zette de psycho-physiognomie en psychognomie terug op de kaart. Door bij haar verschillende cursussen te volgen en veel mee te assisteren, leerde hij zichzelf beter kennen, en kwam hij o.a. tot de vaststelling dat hij niet het nodige recuperatievermogen had om aan topsport te doen. Nu geeft hij zelf les. Buiten de lessen van Anette volgde hij ook nog workshops en congressen in Duitsland en bij Karl Heinz Raab (patho-physiognoom of ziekteleer van het gezicht). Stephan laat het hier niet bij, en gaat verder op zoek naar de essentie van zijn leven. Een zoektocht die vruchten afwerpt, mede dankzij de cursus van Holistic Healing die hij in Nederland bij Soraya mag volgen.
We mogen gerust zeggen dat dit alles in zijn leven gebeurt met maar één doel voor ogen “ben wie je bent, blijf wie je bent en geniet van wie je bent”.



© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits